RDR a Tekken Tag Tournament 2 na XO?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RDR a Tekken Tag Tournament 2 na XO?

RDR a Tekken Tag Tournament 2 na XO?

David Plecháček

David Plecháček

28. 1. 2016 12:15 5
Reklama

Zpětná kompatibilita je velké téma. Kromě toho, že se o něco jako kompatibilitu snaží Sony, Microsoft mu stále mílovými kroky utíká a získává si tak přízeň svých fanoušků. A aby kladné body získával i nadále, musí hráčům přinášet to, po čem nejhlasitěji volají.

Mezi takové hry rozhodně patří Red Dead Redemption. Problémem však je, že s rostoucím počtem hráčů volajících po této pecce od Rockstaru přibývá i falešných zvěstí, mylných informací nebo novinářských kachen, a my jen velice těžce můžeme rozeznávat to, na čem by něco mohlo být, a to, co ani po teoretické rovině nedává žádnou naději.

Tentokrát se ale zdá, že by na tom něco být mohlo, a po internetu začaly kolovat fotografie, na kterých je Red Dead Redemption (spolu s Tekken Tag Tournament 2) vyobrazen v rozhraní konzole Xboxu One.

Nechceme šířit falešné naděje, žádné oficiální potvrzení ze strany Microsoftu prozatím nepřišlo, ale moc dobře víme, jací jsou mezi námi filutové, kteří nám kolikrát dají informace dříve, než by si odpovědní lidé přáli. Myslíte, že tohle je ten případ nebo jsme zase vtipálkům skočili na špek?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama