SCE a SEN se sloučí v Sony Interactive Ent.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SCE a SEN se sloučí v Sony Interactive Ent.

SCE a SEN se sloučí v Sony Interactive Ent.

David Plecháček

David Plecháček

26. 1. 2016 09:30 1
Reklama

Struktura Sony se s nárůstem svého portfolia zase trošičku pozmění. Společnost právě oznámila, že Sony Computer Entertainment a Sony Entertainment Network se sloučí pod jednu společnou platformu - Sony Interactive Entertainment.

SIE bude mít nové sídlo v kalifornském San Mateu. Pod jeho křídla bude spadat téměř vše, od PlayStation 4, přes PlayStation VR až po supervizi vytváření nového obsahu. „Pokud sloučíme silné stránky PlayStationu ze stran hardwaru, softwaru, obsahu a internetových záležitostí, Sony Interactive Entertainment se stane jedině silnější strukturou,“ říká ke změně struktury výkonný ředitel Sony Andrew House.

Ačkoliv se na jednom pískovišti ocitne veškeré portfolio společnosti týkající se PlayStationu, na hráče bude mít tato změna horko těžko nějaký vliv. I když - podle vyjádření společnosti se jedná o „obnovení závazku“, aby byl PlayStation opravdu tím nejlepší místem pro hraní. Plané řeči? Nebo můžeme očekávat nějakou změnu? To necháme na vás - podělte se s námi o vaše názory v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama