Sága Dark Souls se dočká komiksové série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sága Dark Souls se dočká komiksové série

Sága Dark Souls se dočká komiksové série

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 1. 2016 12:06 8
Reklama

Fanoušci Dark Souls už si brousí zuby na 12. duben, kdy vychází třetí dějství vysoce ceněného akčního RPG od japonského studia FromSoftware. Nicméně teď mají ještě o důvod víc vyhlížet s nadějemi jarní měsíce. Nakladatelství Titan Comics získalo práva na komiksové zpracování této značky od společnosti Bandai Namco a na duben chystá první číslo úplně nové série.

Komiks pojmenovaný jednoduše Dark Souls nebude doslovnou adaptací videoher a namísto toho přinese nové příběhy z tohoto světa. Zatím není zcela jasné, zda půjde o dlouhotrvající sérii, nebo nějakou omezenou řadu, ale už známe autorskou dvojici, která se na ní bude podílet. O scénář se postará George Mann a kreslit bude Alan Quah.

První číslo dorazí na pulty obchodů s pěti různými obálkami, z nichž dvě budou přímo čerpat námět z dosavadních her. Čtyři z nich si můžete prohlédnout už nyní díky magazínu IGN, který informaci přinesl exkluzivně jako první. Spisovatel George Mann je podle svých slov k smrti nadšený, že se mu série dostala do rukou. Na Dark Souls oceňuje bohatý originální svět, který si přímo žádá, aby byl více prozkoumán komiksovou formou.

“Je mi ctí, že jsem dostal příležitost zavrtat se do něj a odvyprávět nějaké jeho nové příběhy. Jsem už nějakou dobu fanouškem těchto her, takže je vážně vzrušující mít možnost přispět do této mytologie,” rozplýval se Mann. První číslo komiksu se začne prodávat 6. dubna, tedy jen šest dní před vydáním Dark Souls III.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama