Pokkén Tournament vychází 18. března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokkén Tournament vychází 18. března

Pokkén Tournament vychází 18. března

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 1. 2016 11:36 1
Reklama

Když se tvůrci Tekkena rozhodnou zúročit své zkušenosti v pokémoní hře, výsledek musí stát za to. Pokkén Tournament se po devíti měsících v japonských hernách dostane i na Wii U. Celosvětově vstoupí Pokkén Tournament na domácí konzole od Nintenda již 18. března.

Hra v základu nabídne 16 hratelných postav s odlišnými bojovými styly - někteří bojovníci se soustředí na útoky z dálky, jiní jsou lepší v boji nablízko. Hra automaticky přechází mezi dvěma módy v závislosti na vzdálenosti mezi protivníky. Z dálky se oba hráči pohybují v prostoru, ale když se k sobě přiblíží, hra je uzamkne v klasickém plochém prostředí bez možnosti uhýbání, kde souboj probíhá v tradičním stylu komb a rychlých útoků.

Soupiska bojovníků obsahuje tyto Pokémony: Pikachu, Pikachu Libre, Machamp, Lucario, Gengar, Gardevoir, Garchomp, Charizard, Mewtwo, Shadow Mewtwo, Chandelure, Braixen, Blaziken, Weavile, Sceptile a Suicune.

Hráčům bude po ruce dvojice malých asistenčních Pokémonů, které mohou při boji vyvolat a ti jim na krátkou chvíli mohou pomoci. Prozatím víme o deseti dvojicích, které Nintendo oznámilo nebo se objevily v trailerech.

Hra nabídne jak singleplayerové bitvy, tak i lokální a online multiplayer v casual módu i v ranked módu s žebříčky. Pokkén Tournament dokonce nabídne možnost propojit dvě Wii U LAN kabelem a udrží tak 60 fps i v lokálním multiplayeru, který jinak poběží v 30 fps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama