AC Chronicles: India obsahuje češtinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Chronicles: India obsahuje češtinu

AC Chronicles: India obsahuje češtinu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 1. 2016 10:30 13
Reklama

Včera jsme se pustili do testování Assassin's Creed Chronicles: India. A jak už je v případě titulů od Ubisoftu naším zvykem, zamířili jsme rovnou do nastavení hry, abychom zjistili, jestli i novinka nabízí českou lokalizaci formou titulků. A je to tak.

V češtině jsou naprosto všechny texty - menu hry, nápověda, průvodce, všechny animace i dialogy a dokonce také databáze, v níž v případě této ságy nikdy není nouze o zajímavé detaily a historické podrobnosti. Snaha Ubisoftu i českého zastoupení je v tomto směru velmi chvályhodná a lokalizaci v případě série Assassin's Creed už můžeme pomalu považovat za samozřejmost.

Naneštěstí hra samotná od studia Climax, která vychází právě dnes, na tom není o mnoho lépe než minulý díl situovaný do středověké Číny. Hra zatím ve světě, kde ji měli k dispozici v předstihu, sbírá v recenzích jen lehce nadprůměrné známky a na nás dělá dojem, že navzdory odkladu je ukuchtěna podle úplně stejného receptu jako první díl.

Nebudeme hůl lámat předčasně, jsem tak ve třetině hry, je ovšem škoda, že se herně zřejmě tento spin-off nikam neposune a hratelnost tak zůstává ve stínu celkové stylizace a okouzlující výpravy. Forma vítězí nad obsahem na celé čáře především díky otrocké snaze o nešikovné převedení assassinských mechanismů do druhého rozměru a minimu původních nápadů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama