PC verze Tomb Raider dorazí 28. ledna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Tomb Raider dorazí 28. ledna

PC verze Tomb Raider dorazí 28. ledna

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

5. 1. 2016 15:39 7
Reklama

Zákulisní informace o příchodu Rise of the Tomb Raider na PC v průběhu ledna se potvrzují. Datum vydání je stanoveno na 28. ledna a ke hře, jež je dostupná na Xbox 360 a Xbox One od začátku listopadu, známe i minimální požadavky.

PC verze pokračování série vzniká pod křídly Crystal Dynamics a Nixxes Software. Dle oficiálních informací se hráči dočkají 4K rozlišení a ohromujících detailů. „PC hráči jsou vášnivé, oddané publikum a my víme, že verzi vytvořenou přímo pro jejich systémy přijmou s otevřenou náručí,“ říká Ron Rosenberg, spoluvedoucí Crystal Dynamics.

Hra bude dostupná jak ve fyzických kopiích, tak digitálně skrz různé distribuční systémy, jako jsou Steam či Windows Store. Hráči si budou moci vybrat ze tří edic – standardní za 60 dolarů, deluxe za 90 dolarů a sběratelskou za 150 dolarů.

Sběratelská edice bude obsahovat figurku Lary Croft, steelbook, kopii přechozího dílu série a repliky deníku a náhrdelníku, které hlavní hrdinka ve hře má. Bohužel se jí však v ČR s nejvyšší pravděpodobností nedočkáme.

PlayStation verze hry je v plánu o prázdninách letošního roku.

Minimální sestava:

Windows 7 (64-bit)
Intel Core i3-2100 nebo ekvivalent od AMD
6 GB RAM
25 GB místa na disku
NVIDIA GTX 650 2 GB nebo AMD HD7770 2 GB
DirectX 11

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama