Fallout 4 lze dohrát i bez jediného výstřelu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 lze dohrát i bez jediného výstřelu

Fallout 4 lze dohrát i bez jediného výstřelu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 1. 2016 10:03 23
Reklama

Když před vydáním Fallout 4 Todd Howard sliboval, že hráči budou moci zvolit i podstatně méně násilný způsob, tak snad ani zřejmě on sám ještě netušil, jak daleko něco takového bude moci zajít. Na serveru YouTube se totiž objevila série 37 videí, ve kterých se jednomu odvážlivci podařilo hru dohrát bez jediného zabití.

A to už je skutečně pozoruhodný počin – hra přeci jen čas od času vede k tomu, aby někdo z okolí zemřel a náš hrdina se tomu nevyhne, nikdy tak však nečiní přímo jeho postava. Kyle Hinckley toho docílil velkým charisma a využíváním NPC. Nevyhnul se četným nahráváním uložených pozic a postupoval metodou pokusů a omylů, výsledek však stojí za to a Kyle se dokázal dohrabat na konec hry bez jediné přímo způsobené smrti na vlastním kontě.

Sám Hinckley však jedním dechem dodává, že i tak ho hra zklamala, a to zejména v možnostech diplomacie. Předešlé díly byly dle jeho slov na podobné možnosti podstatně bohatší, na výsledku to však nic nemění a my vás tímto zveme ke zhlédnutí prvního dílu z tohoto úctyhodně obsáhlého seriálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama