Multiplayer pro Just Cause 3 v prvním videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer pro Just Cause 3 v prvním videu

Multiplayer pro Just Cause 3 v prvním videu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 1. 2016 10:22 3
Reklama

To, na co si nakonec vývojáři Just Cause z Avalanche Studios netroufli v prvním, druhém ani třetím dílu sami, se má stát opět realitou díky přičinění šikovných fanoušků. Řeč je samozřejmě o multiplayeru. Na hře pro více hráčů pracují autoři stejného modu pro druhý díl, který ocenili i samotní vývojáři hry a na Steamu se těší obrovské popularitě.

Práce na nové modifikaci oddaní fanoušci slavnostně oznámili včera jako novoroční dárek pro všechny hráče, kteří doufali, že se nápadu opět někdo ujme, když nakonec švédský tým vzdal snahu zapojit multiplayer do hry oficiální cestou. A aby nešlo jen o takové nicneříkající plácnutí do vody, připojili k oznámení i první video, které dokládá, že to myslí vážně. Ukazuje výsledek jejich dosavadního snažení a nade vší pochybnost dokládá, že je mod JC3-MP ve správných rukou.

Když povážíme, jak daleko se dostali během pouhých pár týdnů, můžeme chovat naději, že první veřejná alfaverze spatří světlo světa co nejdřív. O dalším průběhu prací nás slibují vývojáři pravidelně informovat. Nám se jen z této krátké ukázky sbíhají sliny na týmová zápolení na ostrově Medici. A co vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama