Zbylé hry zdarma pro předplatitele PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zbylé hry zdarma pro předplatitele PS Plus

Zbylé hry zdarma pro předplatitele PS Plus

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 12. 2015 09:53 10
Reklama

Společnost Sony odhalila zbylé hry, které v lednu naservíruje předplatitelům služby PlayStation Plus. K adventuře Grim Fandango Remastered a akci Hardware: Rivals se tak přidává další čtveřice her pro konzoli PS3 a handheld PS Vita.

Znovu se potvrzuje pravidlo, podle nějž vždy míří na dosluhující systém na první pohled atraktivnější tituly. Nebo přinejmenším takové, které mají zvučnější jméno. Pokud jste ještě neuklidili PlayStation 3 do sklepa, můžete se těšit na FPS Medal of Honor Warfighter a RPG Dragon Age: Origins. Za pozornost ale stojí i nabídka her na Vitu. Kromě toho, že bude pro kapesní konzoli dostupné Grim Fandango Remastered, Sony přihodila dva další kousky - velmi dobře hodnocenou logickou plošinovku Nihilumbra původem z iOS a strategii Legends of War Patton.

Nevěště proto hlavu, není to vůbec zlý měsíc. I když může mít řada lidí pocit, že Sony hraje vedle Microsoftu v nabídce bezplatných her druhé housle, nelámali bychom nad těmito tituly hůl předčasně. Grim Fandango je kultovní adventura od LucasArts, jejíž remaster vyšel teprve letos a může se pochlubit průměrným hodnocením na GameRankings okolo osmdesáti procent. A z Hardware: Rivals by se docela dobře mohl vyklubat podobný nenápadný hit, jaký se stal z Rocket League.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama