Nová verze Xboxu One už příští rok?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová verze Xboxu One už příští rok?

Nová verze Xboxu One už příští rok?

David Plecháček

David Plecháček

31. 12. 2015 13:18 13
Reklama

Microsoft očekává bezesporu silný rok. Na toto téma se rozhovořil jednak Yusuf Mehdi, v podobném duchu již dříve přitakával Aaron Greenberg. Protentokrát nebude řeč o celé plejádě her, na které se můžeme těšit, ale řeč bude přímo o nové verzi samotného Xboxu.

Brad Sams, blogger na internetovém serveru Petri.com, dnes vydal článek, ve kterém uvádí, že z interních zdrojů samotného Microsoftu slyšel o chystané odlehčené verzi Xboxu One. Nejedná se sice o zdroje typu Mehdiho nebo Greenberga, ale přecházet jej by mohla být velká chyba.

„Z interních zdrojů jsem se dozvěděl, že společnost zvažuje příchod light verze Xboxu One, který by mohl být pouze pro hry z Windows storu a byl by tak přímou konkurencí pro Apple TV,“ vyplývá z původního textu. Sám Brad Sams ale rychle dodává, že nikde není řečeno, že tyto plány nemohly být už dávno smeteny ze stolu.

Pokud nějaké takové zařízení opravdu spatří světlo světa, nestane se tak dříve než v druhé polovině příštího roku. Odneslo by si také mnohem nižší cenovou nálepku než samotný Xbox One.

Microsoft se k dané zprávě nijak konkrétně nevyjádřil. Z oficiálních kanálů zní pouze zpráva, že společnost „nekomentuje žádné zvěsti nebo spekulace“. Pravdou ale je, že Microsoft má s různými revizemi konzolí zkušenosti. Například v roce 2007 se na trhu objevil Elite model Xboxu 360 a Slim verze se svého vydání dočkala 2010. Dočkáme se něčeho takového i u této generace?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama