Ex-vývojář Agenta ukázal nové obrázky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ex-vývojář Agenta ukázal nové obrázky

Ex-vývojář Agenta ukázal nové obrázky

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 12. 2015 11:26 5
Reklama

Studio Rockstar stojí za tituly jako GTA, Red Dead Redemption či Max Payne 3, ale také za hrou Agent, která byla oznámena v roce 2007 exkluzivně pro PlayStation 3.

Hra, která nikdy světlo světa nespatřila, se čas od času připomene, tu obrázkem, tu prodloužením licence, ale každým dalším rokem se Agent přibližuje statusu Half-Life 3, tedy hry, na které se "přece dokazatelně pracuje", ale vydání je v nedohlednu.

Rockstar kromě PC verze GTA 5 tento rok spíše v tichosti pracoval na svých jiných projektech, a proto se povinné každoroční zmínce o Agentovi musel věnovat jeden z bývalých vývojářů hry, který vypustil do světa několik screenshotů, na kterých můžeme vidět prostředí herního světa.

Říká se, že naděje umírá poslední. Letos jsme se dočkali překvapivých realizací vysněných her. Jen Sony si na účet připsalo Shenmue 3 a Final Fantasy VII Remake... Tak to by se Agent mohl také nakonec dočkat svého uvedení mezi další hry od Rockstaru. Vývojáři přece jen zrušení projektu oficiálně nikdy nepotvrdili, a tak fanoušci her od Rockstarů nevěší hlavu.

Třeba se dočkáme odhalení na příští E3...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama