Sledujte úvod do remasteru Turoka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte úvod do remasteru Turoka

Sledujte úvod do remasteru Turoka

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 12. 2015 19:19 3
Reklama

Těžko posoudit, zda lze u u téměř dvacet let staré hry pro Nintendo 64 varovat před spoilery, faktem však je, že pokud nepatříte mezi pamětníky prvopočátků éry videoher, tak vám mohou následující záběry připadat jako nové. Řeč je o remasteru Turoka, ze kterého vám díky serveru Kotaku představujeme prvních pár minut záběrů přímo ze hry.

Pokud tak stále patříte mezi ty, kteří by si remaster prvních dvou dílů této slavné a dinosaury bijící série vyzkoušeli, tak nyní máte díky video-ochutnávce jedinečnou možnost. Spatřit tak lze vylepšenou grafickou stránku hry běžící v podstatně vyšším rozlišení a zprostředkovaně můžete přičichnout k optimalizaci pro nový hardware.

Turok: Dinosaur Hunter a Turok: Seeds of Evil jsou pro PC v remasterované edici k dostání od 17. prosince, takže pokud máte chuť přičichnout ke druhohorám herní historie, tak nyní můžete. Nečekejte však remaster v pravém slova smyslu a v dnešní době konkurenceschopnou grafickou stránku hry – rozdíly jsou minimální a jak je z videa vidno, tak spočívají takřka výhradně ve vyšším rozlišení a v oné optimalizaci pro nový hardware i aktuální vezi OS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama