Je to pořád GTA V? Mod mění hru k nepoznání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je to pořád GTA V? Mod mění hru k nepoznání

Je to pořád GTA V? Mod mění hru k nepoznání

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 12. 2015 11:35 50
Reklama

Kompletní překopání grafiky ve snadno modovatelných hrách nic nového a Grand Theft Auto V si od vydání PC verze letos na jaře už několik modů, které vylepšují grafikou stránku hry, od komunity vysloužilo.

Žádný snad ale nešel tak daleko jako The Pinnacle of V - World Enhancement Project, který do hry přidává realistické textury s opravdu vysokým rozlišením a spoustu nových vizuálních efektů, které ve hře chyběly. Nejedná se však pouze o grafické změny - The Pinnacle of V taktéž kompletně překopává model řízení, systém zbraní a jejich ozvučení a dokonce rozšiřuje variabilitu a počet obyvatel herního světa.

Nových textur v 4K rozlišení se dočkaly mraky, voda, rostliny, noční nebe, krev a třeba i déšť a stíny vozidel. Dodávky pak získaly také nové textury s logy známých firem či nasprejovanými graffiti.

Dlouhý seznam veškerých grafických změn a nových efektů naleznete na stránkách modu. Za zmínku stojí kompletní předělání počasí a jeho vlivů, vylepšení všech kouřových efektů, odrazů, stínů a světla.

S nainstalovaným modem se blíže k realitě posouvá model řízení všech vozidel, tedy nejen těch silničních, a společně s tím i jejich hmotnost, nejvyšší rychlosti či způsob poškození.

Poslední velkou změnou je představení nového systému vztahů mezi skupinami lidí. Policie nyní s místními gangy svádí přestřelky v ulicích, město údajně více ožívá a dokonce i zvířata se ve hře dočkala změn v umělé inteligenci a chování.

Pokud si chcete blíže prohlédnout nový vzhled GTA V s nainstalovaným modem, mrkněte do galerie na dechberoucí screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama