Autoři God of War lákají na novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři God of War lákají na novou hru

Autoři God of War lákají na novou hru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 12. 2015 16:21 5
Reklama

Kalifornský tým SCE Santa Monica Studio zřejmě láká na nějakou novou IP. A protože akce PlayStation Experience je za dveřmi, jen těžko lze uvěřit tomu, že by šlo o náhodou, a novinka se blíže nepředstavila už o víkendu v San Franciscu.

Vývojáři na sociálních sítích zveřejnili sérii krátkých klipů, není však vůbec jisté, že by se mělo jednat o pokračování jejich největšího hitu v podobě série God of War. Související příspěvky jsou označeny hashtagem #takeastep a zachycují v detailu pohyb číchsi nohou. Po Twitteru se další fragmenty objevily roztroušené také na Facebooku, Tumblru, Redditu a NeoGAFu. Fanoušci nejčastěji spekulují, že střípky videa zachycují nějaké baletní číslo, ale co by mohlo mít společného se sérii God of War nebo jiným titulem, nikdo neví.

Uvidíme, skoro jistě se dočkáme více detailů ještě tento týden, nejpozději o víkendu v rámci PlayStation Experience. Už v noci ze čtvrtka na pátek našeho času se ale budou předávat také ceny pro nejlepší hry roku 2015 na akci The Game Awards, takže není vyloučeno ani to, že by se novinka mohla objevit už tam.

Studio Santa Monica založené v roce 1999 patří Sony a bez ohledu na to, jestli nás teď lákají na nový God of War, nebo úplně něco jiného, podle dřívějších indicií určitě kutí nějaké pokračování starořecké rubanice. Otázkou je, zda nemají v rukávu i nějaký další trumf…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama