Vývojáři Chivalry se vrhnou na magii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Chivalry se vrhnou na magii

Vývojáři Chivalry se vrhnou na magii

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 11. 2015 12:18
Reklama

Torn Banner Studios se po středověké multiplayerové rubačce Chivalry: Medieval Warfare zřejmě zaměří na další mutliplayerovou akci. Kanadští vývojáři si zaregistrovali obchodní značku Mirage: Arcane Warfare, která odkazuje na jejich úspěšnou předchozí hru a zároveň naznačuje zaměření na magii.

Vypadá to, že nás čeká méně realistická a více fantasy obdoba Chivalry, zaměřená na čáry, máry a podkočáry. Ostatně, taková PvP Magicka z pohledu první osoby zní docela dobře a i Dark Messiah of Might and Magic před lety potvrdil, že magický multiplayer představuje spoustu zábavy.

Nová hra by navíc nemusela být příliš daleko od vydání. Vývojáři naposledy vydali rozšíření Chivalry: Deadliest Warrior ke konci roku 2013 a nyní jen přinášejí port Chivalry: Medieval Warfare na současné konzole. Torn Banner tedy měl dost času na to, aby se novému titulu pořádně věnovali.

Z podrobností okolo registrace nelze o hře zjistit nic bližšího a sami vývojáři zatím nic neoznámili. Na více informací si budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama