THQ pracovali na hře na motivy Avengers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ pracovali na hře na motivy Avengers

THQ pracovali na hře na motivy Avengers

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 11. 2015 10:55 2
Reklama

Pokud jste ještě neslyšeli o projektu webové stránky Unseen64, tak vězte, že se jedná o archiv zrušených projektů a o snahu vést ucelenou databázi toho, co v rámci videoherního průmyslu světlo světa nikdy nespatřilo. A čas od času se tam objeví něco, o čem jsme neměli ještě vůbec tušení.

Ten námi aktuálně představený pohrobek je jedním z rozpracovaných projektů padlého THQ. Řada her tohoto vydavatele měla to štěstí, že si je převzali vydavatelé jiní a velké množství projektů pak nakonec vyšlo pod vedením a s financemi jiného subjektu, ne však tato hra na motivy Avengers. Vědělo se o ní sice již celkem dávno, nyní však vyplouvají na povrch nové informace.

Jednat se mělo o FPS, ve kterém se skupinka superhrdinů vydala na misi s cílem zachránit svět před neočekávanou invazí z vesmíru. Nalákat přitom mělo THQ Briana Michaela Bendise, spisovatele spjatého přímo s komiksovou předlohou a zároveň také člověka, který již podobnou zápletku nastínil právě v rámci oněch komiksů.

Bendis pomáhal vytvářet akční titul nejenom s lákavým příběhem, ale také s plánovanou propracovanou online a kooperační složkou, ve které měla být spolupráce hráčů klíčovým prvkem. Každá z postav tak měla například k dispozici minimálně jeden úder, který protivníky pouze omráčil a poskytl výhodu spoluhráči.

Chybět pak nesměly například ani dobíjející animace ve stylu fatalit ze série Mortal Kombat. Každá z postav měla k dispozici unikátní pohyb, kterým nepřítele dodělala, a který by spustil odpovídající animaci.

A konečně, hra měla také obsahovat jednoduché RPG prvky. Za všechny úspěchy měli hráči sbírat body zkušeností, s pomocí kterých by si pak odemykali další a další schopnosti. Koncept to byl zkrátka zajímavý, ovšem zrušení hra neunikla, a to navíc velmi záhy.

Video představuje akční FPS, jež měla na Xbox 360, PS3, PC a na Wii U vyjít současně s filmovým snímkem v roce 2012 (hlubší inspirace filmem však potvrzená není). Starší článek odhaluje hru zde, my vám k tomu přidáváme ještě nové a detaily shrnující video. V tom jsou vidět některé velmi rané záběry ze hry a rovněž také řada nepoužitých konceptů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama