Na DreamHack Winter zasahovala policie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na DreamHack Winter zasahovala policie

Na DreamHack Winter zasahovala policie

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 11. 2015 10:32 4
Reklama

O víkendu proběhla zimní edice největší LAN party na světě – DreamHack Winter – na které se však nebojovalo pouze v oblíbených multiplayerových hrách. V zázemí turnaje totiž došlo i na potyčku mezi hráčem Jonathanem „Lodou“ Bergem a novinářem Richardem Lewisem, u které museli nakonec asistovat i policisté.

Loda, coby profesionální hráč Dota 2, je pod drobnohledem herních novinářů a s Lewisem si zřejmě příliš nesedli. V zákulisí nejprve proběhla hádka, po níž následovala rvačka, kterou se snažili organizátoři ihned přerušit.

„Šel jsem si promluvit s Lewisem a on mě fyzicky napadl… Škrtil mě, dokud ho neodstrčili organizátoři,“ napsal na svůj Twitter Loda. Lewis se však ohradil a uvedl, že jednal v sebeobraně, když se mu někdo, kdo vůbec nemá být v backstage, postaví centimetr od obličeje. Pravý důvod hádky se už ale zřejmě nedozvíme.

V oficiálním stanovisku organizátorů DreamHacku se na závěr uvádí, že obě strany litují toho, co svým jednáním způsobily a věří, že je tento incident uzavřen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama