Escape from Tarkov je konkurencí Divison
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Escape from Tarkov je konkurencí Divison

Escape from Tarkov je konkurencí Divison

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 11. 2015 12:09 10
Reklama

Z Ruska se k nám donesly zvěsti o zajímavé FPS jménem Espace from Tarkov. Ta se nám prezentuje pěkným CGI trailerem a také obsáhlejší gameplay ukázkou. Žánrově se jedná o online FPS, typově bychom Escape from Tarkov na základě prvních informací přirovnali například k The Division z dílen Ubisoftu.

Přiložené záběry z pre-alfaverze hry ukazují frenetické přestřelky, kterým nechybí intenzita ani napětí. Ztísněné prostory dávají na odiv atmosféru hry, kterou by měl hnát kupředu především příběh. Na ten plánují vývojáři ze studia Battle State Games klást velký důraz.

Nepůjde v něm ani tak o únik z Tarkova, ale o samotné přežití a o odhalení údajně nejednoho tajemství tohoto nepokoji a bezvládím zmítaného města. Herní oblast nabídne nějakých 16 kilometrů čtverečních a pokud vás tento lehký nástin projektu a první videa zaujaly, tak si určitě nenechte ujít možnost registrace do plánované betaverze.

Hra zamíří příští rok na PC a na Macy a překvapit bude chtít své hráče mimo jiné také zaměřením na survival složku. Hráči totiž nebudou zápolit jen mezi sebou samotnými, ale také s prostředím jako takovým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama