Plague Inc. Evolved dostane multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plague Inc. Evolved dostane multiplayer

Plague Inc. Evolved dostane multiplayer

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 11. 2015 13:33
Reklama

Chřipková sezóna klepe na dveře a simulátor smrtelné pandemie Plague Inc. Evolved je více než připraven. Příští týden hra konečně dostane dlouho slibovaný multiplayerový mód, ve kterém se dva hráči střetnou v boji, kdo více přispěje ke kompletnímu vyhlazení lidstva.

Morbidní scénář, který vás přiměje k častému umývání rukou, vývojáři slibovali už při vydání hry v únoru minulého roku. Hra je od té doby stále ve stavu předběžného přístupu a multiplayer je posledním ze slibovaných prvků, které hra postrádá.

Nejprve se hráčům dostane do rukou kompetitivní Versus mód. V něm se dvě infekce snaží vyhubit lidstvo, zatímco celosvětová vědecká elita bojuje proti oběma naráz. Mód nabídne několik exkluzivních evolučních prvků, genů a schopností, které jim ve smrtícím závodu pomohou. Hráči mohou zariskovat a odhalit své geny vědcům, kteří s jejich pomocí mohou snáze vynalézt lék proti soupeřící chorobě. Jindy bude možné využít soupeře a jedince, kteří jsou nakažení oběma nemocemi, vyřadit zahlcením imunitního systému.

Vývojáři kromě kompetitivního multiplayeru připravují i kooperativní verzi, ale ta zatím datum vydání nemá.

Versus mód do hry přibyde už 1. prosince a prozatím pouze na PC a Macu. Zatím údajně nejsou plány na přidání multiplayeru do mobilních verzí, ale dočkat by se jej mohla verze na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama