Zapojte se do diskuse v hPodu #511
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #511

Zapojte se do diskuse v hPodu #511

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 11. 2015 16:58 13
Reklama

Ve třech tentokrát zasedneme kolem mikrofonu a kolem 13:00 začneme natáčet podcast hPod v jeho už 511. vydání. Na jaká témata se budete moci těšit? A kam se naše debata vyvine? Kdo vyhraje vyhrály v sázkách? A čí dotaz odpálkujeme až na homerun? Zeptejte se v diskusi nebo na mailu podcast@hrej.cz a uslyšíte sami!

První téma si (konečně) vezme na starosti Jarda a společně s Jirkou a Vojtou se pobaví o zpětné kompatibilitě na Xbox One. Jaké hry hraje, jaké by si přál a jaké tam naopak vůbec být nemusí. Debatu spojíme i s několika novými detaily o eventuální zpětné kompatibilitě PS4 s hrami z PS2.

Druhé téma bude mít na starosti Jirka a bude se týkat Star...Wars! "Ježiš, zase debata o filmech, jděte s tím už do háje", chcete možná zvolat. Ale zadržte! Jirka se chce bavit hlavně o nových módech do Star Wars Battlefront, o nové řadě Disney Infinity...a pak taky trochu o těch filmech. A Vojta? Vojta si vybral remake System Shocku a mimořádně zajímavém studiu Night Dive Studios. Čím je zajímavé? A co zase vymyslíme za piškuntálie v sázkách? Dozvíte se už zítra v osm!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama