V prosinci vyjde F2P verze PES 2016
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V prosinci vyjde F2P verze PES 2016

V prosinci vyjde F2P verze PES 2016

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 11. 2015 15:31 4
Reklama

Vojta psal o víkendu o tom, že Konami zřejmě chytá nějakou free-to-play verzi fotbalu Pro Evolution Soccer. Prozradil ji záznam v databází australské ratingové asociace. Ani jsme se nestačili pořádně zamyslet, o co půjde, a je tu oficiální představení.

Nejedná se o žádnou asijskou nebo specifickou regionální verzi. F2P edice hry Pro Evolution Soccer 2016 míří na konzole PlayStation 3 a PlayStation 4, potvrdilo Konami. Hra bude ke stažení zdarma na PS Storu od 8. prosince. Podle vydavatele je to víc než klasické demo a svým pojetím se titul blíží starter edicím her od Koei Tecmo, které takto nabízí zkušební verze Dead or Alive nebo Dynasty Warriors.

Free-to-play Pro Evo nabídne exhibiční mód a sedm týmů, mezi něž patří Bayern Mnichov, Juventus, AS Řím a národní týmy Brazílie a Francie. Nechybí ani tréninková sekce nebo režim MyClub, který hráčům umožňuje sestavit si vlastní mužstvo z dostupných hráčů. Zdá se, že tento mód bude hrát ve F2P politice a platebním modelu klíčovou roli.

Free-to-play verze má být po technické stránce shodná s klasickým letošním fotbalem od Konami a má se rovněž dočkat všech budoucích obsahových updatů a aktualizací statistik a soupisek. O verzích pro PC, X360 a Xbox One nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama