První Fallout jako mod pro New Vegas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První Fallout jako mod pro New Vegas

První Fallout jako mod pro New Vegas

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 11. 2015 10:11 47
Reklama

Pavel Makal, který recenzoval Fallout 4, nedávno vyjádřil přesvědčení, že už by izometrické pokračování legendární série nedokázalo zaujmout takové zástupy hráčů jako kdysi. A současně, že tato forma může dnes dokonce některé fanoušky odrazovat od toho, aby si původní hry zrekapitulovali. Pokud se počítáte právě mezi ně, mohla by vás zaujmout snaha aktivní komunity přepracovat příběh a hratelnost prvního dílu do podoby modernějšího modu pro Fallout: New Vegas.

Fallout: The Story, jak se modifikace jmenuje, má hráčům umožnit ponořit se do událostí prvního dílu, ale hodit za hlavu archaické zpracování, pokud už pro vás z nějakého důvodu představuje nepřekonatelnou překážku. Bezesporu ambiciózní plán nyní nabírá konkrétnější obrysy díky první pořádné ukázce modu v akci. Práce na něm přitom probíhají už minimálně dva roky.

Klasika z roku 1997 na videu ožívá v moderním pojetí, ale problém s čipem, bez něhož může váš vault a jeho obyvatelé zapomenout na pitnou vodu, zůstává. Ke spuštění modu bude zapotřebí jen samotné New Vegas a obejde se bez dalších DLC. Vaulty 13 a 15 už mají autoři zcela hotové, z větší část i pak lokaci Shady Sands. Práce na Junktown jsou přibližně v polovině. Více informací o projektu najdete na webu Nexus Mods.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama