Otevřená beta R6 Siege už funguje všem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otevřená beta R6 Siege už funguje všem

Otevřená beta R6 Siege už funguje všem

David Plecháček

David Plecháček

26. 11. 2015 18:34 8
Reklama

Jednu z posledních velkých her letošního roku jsme si měli před zakoupením vyzkoušet v otevřené betě. Ta se majitelům PC, PS4 a Xbox One původně plánovala otevřít včera v 16 hodin, a ačkoliv se na ní mnoho hráčů těšilo, nakonec jim mohou zůstat oči jen pro pláč. Otevřená beta byla totiž zrušena. Alespoň prozatím.

AKTUALIZACE

Naše skepse byla nakonec zbytečná, a tak podle posledního updatu ve fóru na oficiálních stránkách hry je beta Tom Clancy’s Rainbow Six Siege otevřená konečně všem. Zahrát si ji může každý, kdo je majitelem PlayStation 4, nebo má předplacené členství Xbox Live Gold na Xboxu One, nebo má PC a splňuje systémové požadavky. Otevřená beta by se měla uzavřít již tuto neděli, a tak se zdá, že nečekaný denní posun její konec neoddálí.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Problémy s dlouhoutrvajícím matchmakingem a náhlým odpojováním od serverů nakonec vedly Ubisoft k odložení bety, dokud se problémy nevyřeší. Beta tak zůstává ve své uzavřené podobě, ve které běží již nějaký čas.

„Musíme odložit otevřenou betu na později a betu vést pouze jako uzavřenou,“ stojí v prohlášení na stránkách Ubisoftu. „Omlouváme se za zpoždění. Můžeme vás ujistit, že zprovoznění bety je naší největší prioritou,“ dodal vydavatel.

Moc času na to vývojářský tým nemá. Rainbow Six Siege vychází už 1. prosince, a pokud chce Ubisoft hráčům své dílo představit a zároveň vyladit případné problémy se servery, které souvisí s příchodem velkého množství hráčů, musí si pospíšit.

Další zprávy by k nám měly dorazit někdy kolem dnešní 16. hodiny našeho času prostřednictvím fóra na oficiálních stránkách hry. Situaci budeme nadále sledovat a budeme vás samozřejmě informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama