Anno 2205 chystá rovnou dvě rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anno 2205 chystá rovnou dvě rozšíření

Anno 2205 chystá rovnou dvě rozšíření

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 11. 2015 09:10
Reklama

Nejnovější díl obchodní strategie Anno nepatří mezi nejnáročnější, ale leccos mu lze odpustit. Nároky na správu obchodního impéria by mohla zvýšit dvě chystaná rozšíření, která v příštím roce do Anno 2205 přidají nové lokace.

V únoru vyjde rozšíření Tundra, které přidá zamrzlou oblast Vanha Plains. Zde nalezneme bažiny, fjordy a divoké pižmoně a skrze mise se budeme moci zapojit do odhalování tajemství ztracených svatyň nebo do boje proti nebezpečné horečce a následovně využít části viru pro vlastní účely. Tundra také představí dosud největší lokální projekt a nové vozidlo.

Dosud bez plánovaného data vydání je druhé rozšíření Orbit, ve kterém hráči zamíří do vesmíru a na orbitě Země postaví vlastní stanici, která se bude zaměřovat na výzkum nových technologií. Nicméně, kvůli nedostatku surovin budou vědci na stanici odkázáni na dodávky zásob z obsazených regionů.

Ještě než dojde na placená rozšíření, která jsou mimochodem součástí season passu, Ubisoft vydá v lednu DLC zdarma, které do hry přidá nový region Wildwater Bay s opuštěnými podmořskými městy a hornatými i pobřežními oblastmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama