Tohle jsou prosincové hry zdarma pro PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tohle jsou prosincové hry zdarma pro PS Plus

Tohle jsou prosincové hry zdarma pro PS Plus

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 11. 2015 17:31 43
Reklama

Prosincová nadílka her zdarma pro předplatitele PlayStation Plus bude relativně štědrá. Ale jak pro koho. Digitální vánoční dárky asi ocení spíše hráči, kteří jsou stále věrní PS3.

Na PlayStation 4 příští měsíc dorazí hry Gauntlet: Slayer Edition a první kapitola King’s Quest s podtitulem A Knight to Remember. Handheld PS Vita se dočká titulů Freedom Wars a Rocketbirds: Hardboiled Chicken. To nejlepší ale čeká dosluhující PlayStation 3. Dvojice Far Cry 3: Blood Dragon a SSX je tak atraktivní, že si člověk nemůže nepostesknout nad absencí zpětné kompatibility, která hráčům na Xboxu One dovoluje hrát tituly z X360.

Upřímně řečeno, jsou to trochu hubené Vánoce a Sony podle nás znovu tahá za kratší provaz. Nabízí se otázka, proč už konečně po dvou letech do programu nezařadí solidní akci Killzone Shadow Fall od Guerrilla Games, která vyšla spolu s konzolí v listopadu 2013. Jednak se o tom už několikrát spekulovalo, potom se to přímo nabízí, když hru vydala Sony, a navíc by to prospělo i její komunitě. Škoda mluvit…

Já jsem trochu zklamaný, ale pokud vy nejste, jen dobře pro vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama