Total Warhammer představuje orky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total Warhammer představuje orky

Total Warhammer představuje orky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 11. 2015 15:49 5
Reklama

Odklon od historických událostí se vývojářům z Creative Assembly v případě série Total War zatím celkem daří. Připravovaný Total War: Warhammer vzbuzuje zájem a jak vidno, vedle zajímavých soubojů se můžeme těšit také na plnohodnotný příběh.

Mnohé o tom vypovídá nový trailer, ve kterém se představuje hlava třetí hratelné rasy - ork Grimgor Ironhide. In-enginové video většinou předestírá, že se brzy můžeme těšit na záběry ze hry za představenou rasu. Po lidech a trpaslících tedy přijdou na řadu orkové, kteří jezdí na obřích pavoucích a disponují gobliními gyrokoptérami.

Do týdne bychom tady měli mít pohled na bitvu orků s jejich nepřáteli a pak už bude jen následovat představení poslední hratelné frakce, tajemných upířích pánů.

Nasajte atmosféru, která bude hru obestírat a připravte se na drsnou fantasy, ve které není prostor pro zbabělce, bojovat se bude na zemi i ve vzduchu a bude to hodně krvavé. Hra na svých mapách nabídne různorodé prostředí, včetně měst, kopců, planin a dalších lokací, vždy vhodných pro trochu jiný druh války.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama