GTA Online dostalo nový "fotbalový" mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA Online dostalo nový "fotbalový" mód

GTA Online dostalo nový "fotbalový" mód

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 11. 2015 12:49 3
Reklama

Rockstar překvapil fanoušky oznámením, že se GTA Online dočká nového herního režimu a rovnou jej i zpřístupnil. Mód nazvaný Running Back je k dispozici na PC, PS4 a Xboxu One.

Tématicky novinka čerpá inspiraci z amerického fotbalu, ale to by nebylo Grand Theft Auto, aby se spokojilo s obyčejným sportem. Jde tedy o variaci na jeden z nejpopulárnějších sportů ve Spojených státech, kterou v GTA Online okořenily automobily. Proti sobě se postaví dva týmy až po čtyřech hráčích, z nichž většina usedne za volant buginy BF Bifta, zatímco se pokouší skórovat řidič v miniaturní nákupní tašce na kolečkách jménem Benefactor Panto. Jeho úkolem je překonat hřiště v podobě silnice a protnout lajnu na opačné straně, než začínal.

Soupeři se snaží, taktéž usazeni ve vozech BF Bifta, blokovat zmíněného řidiče jakýmkoli způsobem. K dispozici jsou zatím tři “hřiště” ve třech lokacích - Raton Canyon Bridge, La Mesa Bridge a tunel Zancudo poblíž stejnojmenné vojenské základny.

Hráčům na starých konzolích bohužel nezbývá než se smířit s vědomím, že jde o další případ nového obsahu, který se na Xbox 360 a PlayStation 3 nedostane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama