SWBF získá nový mód a další mapy zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SWBF získá nový mód a další mapy zdarma

SWBF získá nový mód a další mapy zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 11. 2015 09:32 2
Reklama

Společnosti DICE a EA včera představily podrobněji obsah prvního bezplatného rozšíření pro Battlefront, které se jmenuje Battle of Jakku. Díky tomu jsme se dověděli, že součástí nebude jen nová oblast, ale i herní mód, což je příjemné překvapení.

V režimu Turning Point pro 40 hráčů budou jednotky povstalců dobývat kontrolní body Impéria, přičemž je bude tlačit časový limit. Jakmile takový bod ukořistí, získají několik minut k dobru, ale budou čelit větší výzvě. Pokud se rebelům podaří ovládnout všechny tři pozice, musí v závěrečné bitvě dobýt hlavní základnu Impéria.

V novém módu nebudou chybět ani bitevní stroje. Můžeme se prý těšit na pilotování speederů a řízení AT-ST, který má však mít v porovnání s režimy Walker Assault nebo Supremacy defenzivnější úlohu. Vedle mnoha jiných atraktivních momentů mají být hráči svědky toho, jak se během bitvy zřítí na povrch planety Jakku mohutný Super Star Destroyer.

Vývojáři upozorňují, že nepředvídatelnost módu spočívá v tom, že vojáci Impéria nemohou zpátky získat body, které rebelové obsadí, ať už kompletně, nebo jen zčásti. Zástupci temné strany Síly se tak musí rozhodnout, zda se pokusí ubránit částečně obsazené místo, anebo se raději přeskupí a upevní své pozice v následující lokaci. Je to tedy takový Walker Assault naruby, kdy se pro změnu Impérium brání povstalecké chátře a rebelové jsou v ofenzivě.

Jak už bylo dříve několikrát řečeno, rozšíření je inspirované novým filmem s podtitulem Síla se probouzí. V DLC budeme svědky událostí, které vedly k tomu, jak bude planeta Jakku vypadat v sedmé epizodě po třech desetiletích od bitvy v Battlefrontu. Ti, kteří si multiplayerovou akci předobjednali, budou mít k DLC přístup už 1. prosince. Ostatní musí na bezplatné rozšíření počkat do 8. prosince. Více informací o Battle of Jakku najdete na oficiálním českém webu Star Wars Battlefront.

Kromě toho jsme se v noci na dnešek dozvěděli, že Battle of Jakku nebude posledním bezplatným DLC. Sláva. Až dosud přitom o dalších rozšířeních zdarma nepadlo ani slovo a nikoho by asi nepřekvapilo při ceně season passu, kdyby byl zbytek extra obsahu zpoplatněn. V následujících měsících se podle EA ale máme dočkat nových bezplatných karet i map.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama