Fallout 4 na PC dostává první patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 na PC dostává první patch

Fallout 4 na PC dostává první patch

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

24. 11. 2015 08:44 13
Reklama

Hráči PC verze Fallout 4 se dočkávají očekávaného patche, i když jde zatím pouze o jeho betaverzi. Po dobrovolném přihlášení na Steamu se pak mohou těšit na zlepšení stability hry, klíčové vylepšení práce s pamětí nebo třeba na zpřístupnění možnosti přemapovat i čísla na numerické klávesnici. Vzhledem ke stádiu patche doporučují vývojáři před updatem zálohovat všechny uložené pozice.

Spolu se zpřístupněním přemapování numerické klávesnice se nese i možnost nastavení rychlé nabídky. Hlavní část patche se však zaměřuje na výkon – kromě již zmíněné úpravy stability a práce s pamětí se dočkáváme oprav chyb z jednotlivých situací či misí, kdy hra padala nebo se chovala nějak nestandardně.

Pro spuštění updatu se musíte o patch sami přihlásit, a to přímo skrz kontextovou nabídku ve své Steam knihovně. Stiskem pravého tlačítka myši na položku Fallout 4 otevřete první nabídku, kde vyberete „Vlastnosti“. Následně přejdete na záložku „Betaverze“, kde ve vysunovací roletce vyberete možnost instalace beta patche a potvrdíte. Po několika minutách by se měl čtvrtý Fallout začít aktualizovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama