Chystá se mobilní hra podle Futuramy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se mobilní hra podle Futuramy

Chystá se mobilní hra podle Futuramy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 11. 2015 14:44 7
Reklama

Když člověk vezme v úvahu, jak skvělý počin Futurama představuje, je nejen smutné, ale hlavně s podivem, že nevzniklo více her inspirovaných tímto kultovním animovaným seriálem. Vedle Simpsonových nebo South Parku posádka Planet Expressu vyloženě paběrkuje. Teď nám to snad alespoň částečně vynahradí.

Šampaňské zatím nechte chladit v lednici, na předčasné veselí je brzo. Nejde totiž o plnohodnotnou velkou hru, ale mobilní titul. Třeba nás však mile překvapí. Vývoj má na starosti německé studio Wooga a hra Futurama: Game of Drones (některé zdroje uvádějí chybný podtitul Release the Drones, což je spíš slogan) vyjde na iOS i Android. Posádka Planet Expressu se - jako obvykle - utká se zlotřilou Mámou, její korporací a neschopnými syny.

Úkolem hráče bude řešit všemožné puzzly, takže můžeme jen doufat, že půjde o něco víc než další logický rychlík nebo klon nějaké postřehové hry. Nevěšte ale hlavu, všechno může být jinak. Jak podotýká britský Eurogamer, rozhodně není hra odsouzená předem k neúspěchu. Na Futuramě se totiž podílí jeden z autorů série Monkey Island Dave Grossman, který až do loňského roku působil v Telltale Games.

Na to, že titul neztratí nic z jízlivosti a kouzla animovaného seriálu, má zase dohlédnout Patric Verrone, který působil jako scénárista a výkonný producent Futuramy. Bohužel neznáme žádné další podrobnosti, nemáme k dispozici screenshoty, video ani alespoň přibližné datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama