PS4 přehraje vaši knihovnu PS2 her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 přehraje vaši knihovnu PS2 her

PS4 přehraje vaši knihovnu PS2 her

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 11. 2015 08:27 32
Reklama

Tah Microsoftu se zpětnou kompatibilitou u Xbox One byl rozhodně dobrým marketingovým rozhodnutím a nemůže být pochyb o tom, že tímto krokem si americký gigant u mnoha hráčů polepšil. Na druhé straně stála Sony, jež zatím nadále vesele chrlila jeden remaster za druhým. Nečekejte nyní však zásadní obrat v podobě nečekaného oznámení zpětné kompatibility s PS3 – Sony na to totiž jde od lesa a zatím hráče láká na kompatibilitu s hrami z PS2.

Vyplývá tak z rozhovoru pro magazín Wired, bohužel však zatím nemáme žádné další podrobnosti. Netušíme tedy, kdy by taková funkcionalita měla dorazit a nevíme ani to, jakou bude mít podobu – zda se bude jednat pouze o kompatibilitu s digitální distribucí, či za vaše PS4 dokáže přehrát i nashromážděnou sbírku fyzických médií. Netušíme rovněž ani plánovaný rozsah kompatibility – víme totiž například, že ta u Xbox One je omezená seznamem titulů. Pokud však bude něco takového platit i v případě PS4, to je zatím otázkou.

Vše ale nasvědčuje tomu, že některé tituly již kompatibilní jsou a jsou také k mání – první ohlasy a srovnávací videa (můžete vidět níže pod článkem) představují kolekci vybraných Star Wars her: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter, and Star Wars: Bounty Hunter. A jak je z videa vidno, některé z her nabídnou například lepší rozlišení.

To není tak úplně špatná zpráva, co říkáte? Zůstaňte naladěni, další detaily jistě brzy přijdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama