Halo 5 dostává nový obsah zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo 5 dostává nový obsah zdarma

Halo 5 dostává nový obsah zdarma

David Plecháček

David Plecháček

19. 11. 2015 12:15
Reklama

Nejnovější přírůstek do rodiny Halo s podtitulem Guardians je k mání již nějaký ten pátek, a tak si pro nás chlapci z 343 Industries připravili nášup obsahu navíc. Rozšíření s názvem Battle of Shadow and Light vychází dnes a bude k dispozici všem hráčům zdarma.

Update pro Halo 5 se bude týkat multiplayerové části. Do hry v prvé řadě zavítá nový mód Big Team Battle, ve kterém se proti sobě postaví na každé straně 8 hráčů. V 16 lidech budeme moci okusit jak Capture the Flag, tak i Strongholds a Slayer. K tomu účelu vývojáři připravili čtyři nové mapy – všechny hledají svou inspiraci v mapách z dřívějších titulů ságy, takže by měly být hráčům důvěrně známé. Jedná se o mapy Deadlock, Basin, Guillotine, Recurve.

Všechny jsou zároveň vytvořeny pomocí nástroje na ediování map Forge. Forge se poprvé objevil v Halo 3 v roce 2007, a ačkoliv se do Halo 5 nedostal v době vydání, měl by být uvolněn někdy v průběhu prosince. Dnes se tak můžeme podívat, co s ním za psí kusy půjde v nejnovějším Halo vytvořit.

Battle of Shadow and Light do hry v neposlední řadě přidává také nové zbraně, skiny na zbraně, brnění, emblémy, a další menší úpravy. Drobné upozornění: Pokud si hru updatujete ještě dnes, posledně zmíněné přídavky v ní možná nenajdete ihned, ale podle Microsoftu by se vše mělo doplnit maximálně do 24 hodin.

343 Industries se zároveň snaží vyslyšet přání hráčů. Jednou z výtek komunity byla absence možnosti hrát hru, aniž byste se museli bát o svůj ranking. To by se mělo v dohledné době změnit. Josh Holmes, šéf 343 Industries, k této věci řekl, že v tom „nebyl žádný hlubší záměr“ a tedy že studio „aktivně pracuje na podpoře“. „Bohužel, není to tak snadné, jak se může zdát,“ dodává nakonec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama