Bohemia Interactive ukazují své Ylands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bohemia Interactive ukazují své Ylands

Bohemia Interactive ukazují své Ylands

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 11. 2015 09:12 20
Reklama

Čeští tvůrci her jako Operace Flashpoint, ARMA a DayZ včera oznámili svojí novou hru Ylands. Veselá sandboxová hra hráčům nabídne možnost stavět, tvořit a přežívat na různorodých ostrovech.

Hráči si budou moci snadno vytvořit vlastní ostrov a umístit jej kamkoliv do herního světa, což ovlivní, jaké rostliny na něm porostou, jaká zvířata se tam objeví a jaké počasí můžeme čekat. Od vyprahlých savan po zamrzlé ledovce či husté jehličnaté lesy, Ylands nabídne spoustu realistických biomů.

Hratelnost pak tvůrci chtějí nechat v rukou hráčů. Jestli chcete stavět nádherné budovy, hrát si s kamarády na bohy nebo zkusit přežívat v divočině, Ylands by vás měly vždy uspokojit. Herní možnosti budou vycházet z vybavení, které mají postavy v inventáři a se správnou výstrojí budeme moci i létat nad korunami stromů.

Zatím lze ve hře modifikovat terén, stavět budovy z různých materiálů, vytvářet předměty, oblečení a nábytek, a snažit se přežít mezi divokými zvířaty. Multiplayer zatím podporuje jen čtyři hráče naráz a pouze na nejmenší mapě. Do budoucnosti se plánují vozidla, zvířecí společníky, programovatelní roboti, mody a rozšíření možností multiplayeru.

Bohemia Interactive chce hru vyvíjet naprosto transparentně a zve hráče, kteří by se chtěli na vývoji podílet, do rané alfy, kterou si můžete koupit za 279 Kč. Více o hře se dočtete na čerstvě spuštěných stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama