Overwatch není F2P a nabídne 21 postav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch není F2P a nabídne 21 postav

Overwatch není F2P a nabídne 21 postav

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 11. 2015 10:44 16
Reklama

Během BlizzConu jsme se měli možnost dozvědět také detailnější informace o Overwatch, FPS, o níž jsme se teprve včera dozvěděli, že vedle PC zamíří také na PlayStation 4 a na Xbox One. Čerstvě také víme, že hra nevyjde v nejbližší době na Mac, bude mít na startu celkem 21 hrdinů a že v rámci vybalancování hra nebude podporovat multiplayer napříč platformami.

Něco takového by prý bylo příliš náročného a ve finále by takovýto krok prý stejně tak akorát zvýhodňoval hráče na PC a s hlodavci v ruce. Jinak ale s úlevou shledáváme, že verze pro konzole a pro PC by měla být prakticky identická. Mnozí pak také jistě s radostí přijmou zprávu o ignorování F2P modelu – ten hra jednoduše podporovat nebude a namísto toho titul přijde ve třech různých edicích.

První edice, včera představená takzvaná Origins Edition, přijde za cenu 60 dolarů a nabídne dodatečné skiny pro pětici postav a drobné bonusy do dalších her od Blizzardu – jmenovitě do Diabla 3 a do Starcraftu 2, stejně jako v případě datadisku Legion pro WoW. Limitovaná sběratelská edice pak za cenu 130 dolarů nabídne to samé a navrch autoři přidají soundtrack, artbook a sběratelskou figurku. Dostupnost takové edice je však u nás otázkou. A konečně standardní edice bude tou nejořezanější a půjde zakoupit pouze na PC, a to za 40 dolarů.

Ze samotné prezentace hry jsme se dozvěděli o trojici nových hrdinů – o mráz ovládající Mei, o D.Va ovládající růžového mecha a o Genjim, futuristickém ninjovi, který střílí šurikeny za pomocí mechanického zařízení. Všechny tři postavy navíc máme možnost vidět v přiložených videích i v nové gameplay ukázce.

Pokud byste měli zájem se o hře dozvědět něco více, určitě zavítejte na Battle.net, kde se také můžete přihlásit o své místo v plánovaném betatestu. Teď už si ale nenechte ujít slibovaná videa představující nové hrdiny i další záběry přímo ze hry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama