Lightning Returns: FF XIII vyjde na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lightning Returns: FF XIII vyjde na PC

Lightning Returns: FF XIII vyjde na PC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 10. 2015 13:43 14
Reklama

Trilogie s názvem Final Fantasy XIII nakonec vyjde ve své nezvedené celistvosti i na PC. Final Fantasy XIII, XIII-2 a LR:FFXIII jsou zřejmě nejrozporuplněji přijaté díly v historii série a především třetí díl si vysloužil pořádnou porci negativního ohlasu. Přesto se vývojáři hecli a Lightning Returns na PC vydají v prosinci.

PC porty prvních dvou dílů ságy o mrzuté Lightning nedopadly nejlépe. Před patchem FF XIII, který si hráči od vývojářů vydupali, hra podporovala pouze rozlišení 1280*720 a ani po patchi, který umožnil hráčům nastavení vyššího rozlišení, rozlišení stínů a anti-aliasingu, se hra nezbavila nestabilního framerate.

První dva díly vyšly na PC minulý rok a Lightning Returns: Final Fantasy XIII mělo dorazit na jaře. Square Enix poté hru odložil o půl roku a dnes se dozvídáme, že port je ve fázi dokončení a měl by vyjít v průběhu prosince.

Lightning Returns je na rozdíl od předchozích dvou her ryze akční RPG, které slouží jako rozloučení se světem a postavami, které předchozí dvě hry představily. Pokud jste si však k ani jedné hře ze ságy nevybudovali vztah, můžete bez starostí tento díl přeskočit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama