Hraje Dooma s toustovači. Je to hračka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hraje Dooma s toustovači. Je to hračka

Hraje Dooma s toustovači. Je to hračka

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 10. 2015 13:57 10
Reklama

Rčení, že Dooma už dnes rozjede každý toaster, dostává s tímto videem úplně nový rozměr. Jeho autor vám ukáže, jak můžete s pomocí topinkovače ovládat počítačové hry. Ale neberte to moc vážně. Ani doslova.

I když je video už z ledna, my jsme jej trestuhodně přehlédli a všimli se jej díky PC Gameru až nyní. Jeho autor vystupující na YouTube pod přezdívkou vexal slibuje divákům, že s jeho pomocí dokáže uzpůsobit běžný toustovač k ovládání her úplně každý. Tutoriál obsahuje tři prosté kroky a výsledek údajně nevyžaduje žádné zvláštní technické nadání. Hotovo má být během několika minut. Úspěch zaručen.

I když je to jedna velká nadsázka, nemohli jsme se o tenhle klenot s vámi nepodělit, protože nám rozhodně přišel hodně legrační. A nenechte se odradit, pokud se váš Plug and Play USB topinkovač ve Windows hlásí jako bezdrátový mixér. Stačí restartovat počítač. Když mohou jiní ovládat Dark Souls přes kytaru, bonga nebo hlasem, není důvod diskriminovat toustovače. Jaký jiný ovladač vám během hraní připraví topinku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama