Zapojte se do diskuse v hPodu #505
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #505

Zapojte se do diskuse v hPodu #505

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 10. 2015 16:37 17
Reklama

Zítra, zhruba v době oběda, si opět sedneme k našemu mikrofonu a natočíme pro vás další díl vašeho (a našeho) oblíbeného hPodu. O čem se budeme bavit tentokrát?

Na začátek samozřejmě patří redakční okénko, ve kterém nejprve probereme vše kolem našeho nového pořadu "Pozor, spoiler!" a pobavíme se o novinkách v redakci. Zajímá vás kdo bude letos recenzovat jakou hru? Stačí poslouchat a dozvíte se to. Zajímá vás něco konkrétního? Zeptejte se! První téma se bude točit kolem dvou nových trailerů pro hry Halo 5: Guardians a Fallout 4. Vyvolaly v nás nějakou reakci? V Jardovi rozhodně ano!

Dále si budeme povídat o Marsu. Ale nebojte, nebude to jenom film Marťan, ale hlavně hry, které se na Marsu nějakým způsobem odehrávaly a také nám půjde o nově objevený zájem o rudou planetu. A na závěr si vezme slovo Jirka a budeme si povídat pěkně s baterkou u táboráku hororové příběhy. Nový Resident Evil, Project Zero, DLC pro Until Dawn, informační drobky o Silent Hills, je toho hodně.

Jarda, Jirka i Vojta (a možná i jeden tajemný host, ale jeho účast zatím nemáme potvrzenou) se samozřejmě těší na vaše dotazy - ať už tady v diskusi, nebo na mailu podcast@hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama