SW Battlefront na PC nenabídne VOIP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SW Battlefront na PC nenabídne VOIP

SW Battlefront na PC nenabídne VOIP

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 10. 2015 13:40 7
Reklama

Další z řady věcí, které Star Wars Battlefront nebude obsahovat, je hlasová komunikace pro členy v týmu. Podobně jako třeba jarní Splatoon, i Battlefront své hráče posílá ke komunikačním službám třetích stran.

Ne, vážně. Tweet z oficiálního účtu hry odpovídá zvědavému fanouškovi, že si na PC může vybrat svůj oblíbený software pro komunikaci s přáteli.

Nintendo před měsíci obhajovalo své rozhodnutí VOIP do Splatoonu nezařadit tím, že komunikace mezi hráči kompetitivních her může být (a často bývá) urážlivá. Ve čtyřminutových zápasech ve Splatoonu však absence hlasové domluvy týmu není zas takový problém.

Nicméně pokud jste vyzkoušeli betu Battlefrontu, tak asi víte, jak nemožné bylo koordinovat útoky na kráčející AT-AT či jen spoluhráčům naznačit, že by se měli snažit zabírat spadlé kapsle z orbitu. Chybějící hlasová komunikace by tedy mohla být dalším znamením, že Star Wars Battlefront cílí spíše na sváteční hráče, kteří si chtějí zastřílet v kulisách oblíbené série a na žádné urážky či komandování od ostatních hráčů nejsou zvědaví.

Když se vývojáři kasali, že Battlefront nebude jako Battlefield, netušili jsme, že i takovýmto způsobem se chce Star Wars hra od multiplayerové série odlišit. VIOP se tak rozhodně stává horkým kandidátem na doplnění v nějaké pozdější aktualizaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama