North: Hráči nechtějí filmový Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka North: Hráči nechtějí filmový Uncharted

North: Hráči nechtějí filmový Uncharted

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 10. 2015 12:33 7
Reklama

Hlas Nathana Drakea, Nolan North, prohlásil, že si fanoušci herní série Uncharted nepřejí její filmovou verzi. V rozhovoru pro YouTube kanál GameNewsOfficial se dabér vyjádřil proti připravovanému filmu, o které se mluví už více než šest let.

"Můj názor na celou tuto věc, z toho, co jsem slyšel od fanoušků, je, že si nepřejí film a je jim jedno, kdo v něm hraje. Možná je to tím, že série Uncharted už je samotná velice filmová," říká North v rozhovoru.

Od prvních zmínek o filmu se na projektu vystřídalo mnoho zvučných jmen. Kromě herců Marka Wahlberga, Roberta De Nira, Amy Adams či Scarlett Johansson film koketoval s režiséry Davidem O. Russellem (Silver Lining Playbook), Neilem Burgerem (Iluzionista), a Sethem Gordonem (Šéfové na zabití) či scénáristou Markem Boalem (Smrt čeká všude).

Momentálně to s novými nákladnými filmovými produkcemi na motivy her asi nebude nejlepší. Filmy podle her Warcraft, Resident Evil i Assassin's Creed jsou už v různých stádií natáčení, ale v době po hrůzostrašném Hitman: Agent 47 to jakýkoliv nový filmový projekt podle her nebude mít u producentů snadné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama