Aktualizace Doty možná zmiňuje HL3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aktualizace Doty možná zmiňuje HL3

Aktualizace Doty možná zmiňuje HL3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 10. 2015 10:12 16
Reklama

Šťourající fanoušci zase jednou vítězí a opět se vší pompou potvrzují vývoj Half-Life 3. Prý. Nejnovější aktualizace druhé Doty totiž na harddisky dotčených přinesla i trojici relativně podezřelých souborů, které, dle fandů ze Steam Database, mohou jasně odkazovat na existenci pravděpodobně nejvytouženějšího pokračování jedné herní ságy.

Aktualizace přinesla tři soubory – ai_basenpc.txt, rpg.txt a konečně hl3.txt. poslední zmiňovaný se pak zmiňuje například o NPC postavách ve stejné jednotce, o umělé inteligenci NPC a o rozdávání rozkazů. Čili na první pohled nic, co by mělo co dočinění s Dotou. O jasném potvrzení čehokoli konkrétního však také (ještě) nemůže být řeč.

Čili, jak je ohledně této kauzy známo, je stále třeba mít na paměti to, že se nemusí jednat vůbec o nic. V podstatě může jít například i o pohrobek nějakého předešlého experimentu či vývoje, který se jen zatoulal do aktuálního patche.

Co dodat. Třetí Half-Life nám ani tento týden nikdo nepotvrdil ani nevyvrátil a vzít zavděk takovýmto „oznámením“ mohou snad jen skalní fandové. Ve finále se totiž, ruku na srdce, může jednat pouze o trolling ze strany Valve a, kdoví, třeba se teďka někde na západě Gabe směje, až se pod ním židle třese. A my již jen můžeme tak akorát připomenout proslulý Twitter účet, jež si v pravidelných intervalech klade tolik důležitou otázku a který si na dnešek připravil tweet skutečně originální:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama