Resident Evil Zero HD v lednu. RE7 na Unrealu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil Zero HD v lednu. RE7 na Unrealu?

Resident Evil Zero HD v lednu. RE7 na Unrealu?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 10. 2015 15:23
Reklama

Pokud vám není po chuti střílečka Umbrella Corps a stýská se vám po tradičněji pojatém hororu, máme pro vás dobré zprávy. Capcom oznámil, že restaurovaný Resident Evil Zero HD vyjde 19. ledna.

Prequelu původního Resident Evilu v Capcomu věnují možná ještě větší péči než remasteru prvního dílu, takže není divu, ze mu fanoušci fandí. Kromě vylepšené grafiky se hráči mohou těšit třeba na nový Wesker Mode, který se odemkne po dohrání hry za Rebeccu Chambers nebo Billyho Coena. Z perspektivy lišáka Alberta si pak budeme mít možnost vychutnat známou zápletku, obdařeni ovšem novými vypečenými schopnostmi.

Možná ještě zajímavější zprávu jsme si ale nechali až na konec této novinky. Opovrhovaný titul Umbrella Corps, remaster prequelu Zero a regulérního druhého dílu by totiž mohl již brzy doplnit ještě netrpělivě vyhlížený sedmý díl. Tento týden už jsme na jeho konto spekulovali. Nyní se ale objevila informace, že by novinku mohl pohánět Unreal Engine čtvrté generace.

Čím dál častěji tuto technologii využívají i japonské hry, které dříve poháněl nějaký vlastní engine, a japonská pobočka Epic Games se nechala slyšet, že nějaká nová velká dosud neoznámená AAA hra má používat právě prestižní Unreal Engine rovněž. Vzhledem k tomu, že Capcom už na Resident Evil 7 rovněž vnadil, začali si lidé obě zprávy rychle spojovat. Do konce roku se prý máme dozvědět, zda tomu tak skutečně bude, respektive který velký japonský titul tedy bude Unreal Engine používat. Držme si palce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama