Na Resident Evil 7 si ještě počkáme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Resident Evil 7 si ještě počkáme

Na Resident Evil 7 si ještě počkáme

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 10. 2015 08:13
Reklama

Nedá se říct, že by série Resident Evil trpěla na nedostatek dílů. Jen letos vyšel HD remaster první hry a epizodický Resident Evil: Revelations 2. Otázka, kam se posune hlavní série po neslavně přijatém šestém díle, však zůstane ještě chvíli nezodpovězena.

V rozhovoru japonského časopisu Dengeki PlayStation se producent série Masačika Kawata vyjádřil k obavám, které se mezi fanoušky série již nějakou chvíli šíří, že Resident Evil ztrácí svůj hororový nádech:

"Jelikož vychází tolik vedlejších dílu, chápu, že si to mohou hráči myslet. Samozřejmě souhlasím, že bychom měli dělat tituly, které se zaměřují na horor. Myslím na to a také se na to připravuji."

Na otázku, zda se dočkáme HD verzí Resident Evilu 3 a Outbreak Kawata odpověděl, že v těchto případech je laťka posazená vysoko, ale v Capcomu by na vysokou poptávku rádi reagovali. V létě již na přání fanoušků Capcom odsouhlasil práce na HD remaku Resident Evil 2 a je možné, že v případě jeho úspěchu by se tak mohl zaměřit i na další tituly.

Producent nakonec hráčům natěšených na Resident Evil 7 vzkázal, že hra zatím není ve stavu, o kterém by mohli mluvit, ale ať ještě chvíli vydrží.

Překlad rozhovoru přinesl server Siliconera, který ještě přidal zprávu od producenta Hirojuki Kobajašiho, že Capcom zatím neplánuje ani nový offlinový Dragon's Dogma, ani nový Devil May Cry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama