Nášup novinek ke Star Wars Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nášup novinek ke Star Wars Battlefront

Nášup novinek ke Star Wars Battlefront

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 10. 2015 09:34 7
Reklama

Vývojáři se konečně vyjádřili na konto mikrotransakcí a současně máme možnost podrobněji se seznámit se systémem hrdinů a jejich fungováním na bitevním poli.

Vydavatelé milují mikrotransakce. Má je Assassin's Creed Syndicate, jak jsme se dozvěděli minulý týden, a chybět brzy nebudou ani v Destiny, což vyšlo najevo dnes v noci. EA a DICE ale zřejmě nechtějí dráždit hráče víc, než je nezbytně nutné, a netrpělivě očekávaná multiplayerová akce ze světa Hvězdných válek si tak tento platební model zcela odpustí. Naštěstí.

Skutečné peníze z nás během hraní vývojáři Battlefrontu tahat nebudou. Vystačíme si jen s fiktivním herním platidlem v podobě kreditů. Ty však budeme vydělávat výhradně prostřednictvím našich výkonů ve hře. Za kredity si později budeme moci pořídit účinnější a méně obvyklé zbraně. Niklas Fegraeus z DICE ale rozhodně odmítl, že by byl jejich zisk jakkoli navázán na možnost vylepšit si cash flow investicí reálných finančních prostředků.

Pokud se chcete topit v kreditech, budete se muset jednoduše víc snažit. Hrát hru, plnit výzvy a být lepší než ostatní. Battlefront tak bude odměňovat šikovné hráče a nebude naopak zvýhodňovat ty, kteří si mohou dovolit víc utrácet na úkor šikovnějších zákazníků, kteří ovšem nemohou nebo nechtějí investovat do hry další peníze.

Kromě informace o mikrotransakcích se můžete podívat i na nová videa, která se váží k hrdinům v Battlefrontu a jejich fungování. Pokud jste se někdy toužili stát třeba Lukem Skywalkerem, budete mít příležitost. Jak si syn Dartha Vadera počíná na bojišti v praxi, se můžete přesvědčit díky záběrům z Hothu. Luke se pochopitelně ohání světelným mečem a aktivně využívá Sílu.

Nebude však zdaleka jediným hrdinou, který se v Battlefrontu objeví. Narazí třeba na svého otce, který samozřejmě hájí temnou stranu Síly a barvy zlého Impéria. V každém týmu bude moci být v jednu chvíli pouze jeden hrdina, maximálně se tak na bojišti tato dvojice utká, ale nemůže se stát, že by ostatním řadovým hráčům zatápělo nepřemožitelné komando hrdinů.

Hrdinou se obyčejný voják stane tak, že sebere speciální minci, které se náhodně objevují po mapě. Jakmile se tak stane, hráč má několik sekund na tom, aby aktivoval hrdinu, jinak jej ztratí. Pokud svou šanci nezmešká, změní se ve vybranou legendární postavu reprezentující danou frakci. Hrdinu pak má hráč k dispozici po omezenou dobu, aby se zřejmě dostalo i na ostatní a současně nebyl jeden účastník hry příliš zvýhodněn na úkor ostatních.

Jak to bude fungovat v praxi, se budeme moci přesvědčit už za pár dní díky otevřené betě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama