Far Cry Primal nás vezme do pravěku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry Primal nás vezme do pravěku

Far Cry Primal nás vezme do pravěku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 10. 2015 08:03 16
Reklama

Přesněji řečeno do doby ledové. Tam bude s největší pravděpodobností situováno pokračování série Far Cry, které by měl Ubisoft představit oficiálně snad ještě dnes. Spousta maličkostí se ale dostala ven už během noci.

Vzpomínáte si, jak Ubisoft už v květnu lákal na to, že chce letos představit ještě jednu AAA hru, kterou ale, jak od počátku avizoval, neukáže na E3. Tohle by mohla by být s největší pravděpodobností ona. Dozvědět jsme se o ní měli až na podzim s tím, že vyjde nejpozději už příští rok na jaře, ale mělo jít o něco většího než letošní Grow Home. Všechno do sebe, zdá se, zapadá.

Tou hrou by mělo být pokračování, nebo spin-off Far Cry s podtitulem Primal, o němž se spekulovalo už pár dní nazpět díky zápisu v databázi Steamu. Zde se novinka objevila pod názvem Far Cry: Sigma. Díky tomu, že nějaké informace unikly (znáte to) na internet ještě před oficiálním oznámením, máme s pomocí tajeného zdroje Kotaku a díky netrpělivosti turecké pobočky IGN docela dobrou představu, o co přibližně půjde.

Nástěnná jeskynní malba a zmínky o přežití od počátku vedly hráče ke spekulacím, že půjde o nějaký netradiční titul ze série Far Cry na způsob Blood Dragona. V době ledové prý budeme coby prehistorický válečník zápolit s mamuty, tygry a dalšími nebezpečnými tvory. Velmi pravděpodobné se jeví i souboje s nepřátelskými kmeny. Ke slovu však namísto obvyklých zbraní přijdou luky a oštěpy.

Jak si někteří hráči povšimli, začíná to vypadat, že se do kurzu coby nové videoherní téma dostává pravěk nebo alespoň nějaká jeho variace. Jen z poslední doby tu máme tituly jako Primal Carnage, Horizon Zero Dawn nebo ARK: Survival Evolved.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama