Vrátí se Legacy of Kain? Šance je 1:1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vrátí se Legacy of Kain? Šance je 1:1

Vrátí se Legacy of Kain? Šance je 1:1

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 10. 2015 08:00 7
Reklama

Crystal Dynamics nejsou studiem jen jedné značky a kromě Tomb Raideru před mnoha lety vydávali hry z upíří série Legacy of Kain. Ta v roce 2003 dostala poslední díl, ale vypadá to, že by se série opět mohla vrátit.

Na jaře jsme se mohli docela podrobně seznámit se zrušeným dílem Legacy of Kain: Dead Sun a vývojáři Rocket League, studio Psyonix, už přes rok pracují na free to play multiplayerovce Nosgoth ze stejného světa. Kromě Nosgothu se však na žádné další hře ze série nikde nepracuje, ale dle Michaela Brinkera z Crystal Dynamics by se to mohlo změnit.

V rozhovoru pro server Finder se Brinker zmínil o budoucnosti upíří série ještě v této generaci. Na otázku, jaká je šance, že by se v příštích letech objevil singleplayerový Legacy of Kain, Brinker odpověděl:

"Je to tak jedna ku jedné. Máme tým vlastních vývojářů, kteří moc chtějí takovou hru udělat. Je to zajímavé, protože lidé se dívají na naši minulost a naše herní série a vidí, že máme docela dost ikonických značek. Hráči se pak ptají, kde jsou a co se s nimi děje. Pořád si s nimi hrajeme a bavíme se o tom, že je přivedeme zpět. Je to vážně jedna ku jedné."

Crystal Dynamics momentálně finišují Rise of the Tomb Raider, který na Xbox One a Xbox 360 vychází 10. listopadu, na jaře na PC a příští rok na PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama