Ovládání gamepadu k Xboxu půjde upravit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ovládání gamepadu k Xboxu půjde upravit

Ovládání gamepadu k Xboxu půjde upravit

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 10. 2015 08:45 4
Reklama

Pakliže vás zaujala možnost upravit si libovolně rozložení tlačítek u nového gamepadu Xbox One Elite, mohlo by vás zajímat, že Microsoft dovolí šachovat s namapováním funkcí u všech ovladačů pro Xbox One.

S novinkou se pochlubil na Twitteru Mike Ybarra z Microsoftu. Pokud vás láká možnost rozvrhnout jinak ovládací prvky nad rámec toho, co stanovili vývojáři, je chvályhodné, že kvůli tomu nebudete muset sáhnout po novém gamepadu za 150 dolarů.

Mike Ybarra neupřesnil, kdy mohou hráči na Xboxu update čekat, ale slíbili, že to bude “brzy”. Server GameSpot ale předpokládá, že se této novinky jako první dočkají účastníci zkušebního Preview programu. Ovladač Xbox One Elite, který bude mít samozřejmě ještě pokročilejší možnosti úpravy ovládání a mnohem více ovládacích prvků, se začne prodávat 27. října, tedy ve stejný den jako Halo 5: Guardians.

Phil Spencer pro změnu na Twitteru na adresu funkcí Xboxu One prohlásil, že Microsoft nezavrhuje ani možnost přehrávat na pozadí vlastní hudbu. Tato možnost se jim prý líbí, ale nepatří v tuto chvíli mezi absolutní priority. Nicméně s ní vývojáři počítají. Doufejme, že se dočkáme brzy, patří totiž mezi jednu z nejčastěji žádaných funkcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama