Známe další hvězdy filmového Assassina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe další hvězdy filmového Assassina

Známe další hvězdy filmového Assassina

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 10. 2015 16:27 4
Reklama

Film Assassin's Creed se začíná pomalu vybarvovat. Známe jméno režiséra, hlavních dvou hereckých hvězd, nástin zápletky a viděli jsme i první obrázek. Nyní je tu další novinka na konto obsazení.

Dvojice, kterou tvoří Michael Fassbender a Marion Cotillard, je sama o sobě velmi slibná a měla by být zárukou kvalitních výkonů. Jejich party ale podpoří další hollywoodští veteráni. Ke štábu se připojí herci Jeremy Irons a Brendan Gleeson. Informaci přinesl jako první server Deadline. Ani skvělí herci nejsou pochopitelně sami o sobě zárukou skvělého filmu, ale rozhodně se zdá, že to podle jejich angažování tentokrát někdo myslí s adaptací slavné videohry vážně.

Britský herec Jeremy Irons je držitelem Oscara za hlavní roli ve filmu Zvrat štěstěny (1991) a na kontě má desítky dalších rolí v oceňovaných filmech, jako jsou Mise, Kafka, Lolita nebo Kupec benátský. V historických velkofilmech je jako doma, takže jakoby se pro roli v Assassin's Creedu narodil.

Irský herec Brendan Gleeson vám možná není podle jména tak důvěrně známý, ale určitě jste jej viděli v řadě snímků a dost pravděpodobně vám bude povědomá i jeho tvář. I on si zahrál v mnoha slavných historických velkofilmech, jako jsou Troja, Gangy New Yorku, Království nebeské, Návrat do Cold Mountain nebo Statečné srdce. Znát jej ale můžete i z Harryho Pottera.

Gleeson bude hrát Fassbenderova otce, zatímco Irons tátu Marion Cotillard. Bohužel nevíme, jestli Gleeson hraje otce Fassbenderova hrdiny ze současnosti, nebo minulosti. Hlavní hvězda filmu si totiž, jak už jsme dříve zjistili, střihne roli Calluma Lynche i jeho předka z 15. století Aguilara.

Adaptace slavné videoherní série do českých kin dorazí 22. prosince 2016. Pro úplnost se sluší dodat, že titulní fotka Ironse je pouze ilustrační.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama