Vydání Armikrog provází problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Armikrog provází problémy

Vydání Armikrog provází problémy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 10. 2015 15:13 12
Reklama

Jestli něco dokáže hráče po právu zamrzet, tak je to jistě ta chvíle, kdy je jeho vytoužená a poctivě zakoupená hra ve stavu, kdy vlastně ani nejde dohrát. A jak to tak vypadá, tak přesně do takovéto situace se dostává duchovní nástupce legendárního Neverhooda, modelínový Armikrog.

PC Gamer a další totiž informují o tom, že mohou hravě nastat situace, kdy Armikrog jednoduše dohrát nelze. Napříkald tehdy, kdy se nespustí příběhová animace. A nejen to – dostavují se také bugy, kdy jednotlivé se objekty ve hře nechovají tak, jak by měly, a kdy také dochází například k chybějícím hlasům postav a k řadě dalších větších či menších otravných potíží.

V naší recenzi si později na ony problémy posvítíme, hru si již však každopádně můžete sami pořizovat a testovat, prozatímní reakce na Steamu však zatím nepatří k těm nejpřívětivějším a příliš tak ve prospěch Armikrogu nevyznívají. 

Jak jste na tom vy? Neodolali jste a Armikrog jste si již pořídili? A pokud ano, narazili jste na nějaké neřešitelné či snad jen drobnější potíže?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama