Hráči THPS 5 obdrží DLC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči THPS 5 obdrží DLC zdarma

Hráči THPS 5 obdrží DLC zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 10. 2015 16:04 5
Reklama

Co je zdarma, to se počítá a to umí také potěšit. Ve světě herním něco takového však není obvyklé a v případě nově oznámeného DLC pro Tony Hawk‘s Pro Skater 5 se jedná o omluvu za poněkud zpackaný start hry. Sotva hra vyšla, už se objevily první problémy. Acitivison nás však hbitě ubezpečil v tom, že o problémech ví a že na jejich nápravě již pracuje.

O tom jsme vás již stihli informovat, nyní však Activision přichází s oznámením týkajícího se formy kompenzace dotčených hráčů. Základní hra obsahuje desítku arén a osmero skejťáků, nadcházející DLC by pak mělo do hry přidat další dvě oblasti a pětici dalších sportovců, a to vše pochopitelně a v rámci omluvy zdarma.

To je sice chvályhodný krok, ale vzhledem k tomu, že tu dnes již píšeme o druhém titulu s významnými obtížemi, tak se nelze než jen podivit nad tím, kam se vlastně poděla fáze důkladného testování? Za zmínku rovněž také stojí fakt, že vydání THPS 5 v Severní Americe doprovázel patch o velikosti 7,7 GB, což je více, než kolik má základní instalace hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama