Arkham Knight pro PC v prodeji koncem října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arkham Knight pro PC v prodeji koncem října

Arkham Knight pro PC v prodeji koncem října

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 10. 2015 11:24 13
Reklama

Skvěle hodnocený na konzolích, ale velmi problematický na PC. Takový byl Batman: Arkham Knight. Nyní se konečně dočká opakovaného vydání pro Windows. Ale až na konči října.

Herní divize Warner Bros. oznámila, že vývojáři stále pracují na vylepšeních, která by měla technickou stránku hry posunout blíže ideálnímu stavu. Právě k němu měla před několika měsíci tak daleko, že musela být úplně stažena z prodeje, dokud se nepodaří vychytat ty nejpalčivější problémy.

Stávající uživatelé po aplikaci posledního patche, který vyšel před několika týdny, si však pochvalují, že situace je už v tuto chvíli mnohem lepší. Do konce října by měla být hra v takovém stavu, že se má znovu objevit minimálně na Steamu. Jakmile se podaří hru zcela optimalizovat pro chod na PC a začne se znovu prodávat, dočká se prý ihned kompletní podpory pro všechna DLC, která si momentálně užívají jen hráči na konzolích.

Otázkou zůstává, za jakou cenu se Batman začne znovu prodávat a jestli se Warneři a Rocksteady Studios rozhodnou pro nějakou další formu kompenzace za dřívější problémy a nutnost na jejich odstranění čekat, stejně jako na placená rozšíření, foto mód a další vymoženosti, které mezitím dostala konzolová verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama